Designere

Krakow
Mikkel Toft Hornum
Ellen
Anne Ventzel
Chrysalis
Rachel Søgaard
Karen Marie Dehn
Annabella
Nanna Gudmand-Høyer
Karen Marie Dehn
Bellis
Sarah Zachariasen
Beata
Sarah Zachariasen
Falochron
Hanna Maciejewska
Olilia
Hanna Maciejewska

Hannas designs er altid fulde af lækre detaljer, og med en super gennemtænkt konstruktion - trøjer og sweatre er ofte strikket oppefra og ned, og er stort set uden sammensyninger. Hanna har en stor kærlighed til struktur i strik, så hun leger meget gerne med hulmønster og snoninger.

Andesite
Sys Fredens
Margarite
Sys Fredens
Todbjerg
Annette Danielsen
Nussemus
Annette Danielsen
Somnus
Anne-Sophie Askjær
Dagmar
Trine Frank Påskesen
Ellinor
Trine Frank Påskesen
Ella
Ditte Lerche
Erica
Ditte Lerche
Nadia
Mie Firring Christiansen
Soleima
Mie Firring Christiansen
Foss
Hanne Rimmen
Flint
Hanne Rimmen
Mojito
Dorte Steen Nielsen
Malin
Rachel Søgaard
Kjerstin
Rachel Søgaard

Rachel Søgaard har designet modeller for Filcolana siden 2004, og står bag nogle af vores allermest populære design. Rachel designer moderne klassikkere: Hun designer det strik, vi elsker at have på, og det strik vi finder frem fra skabet gang på gang.

Viva
Signe Strømgaard
Embla
Signe Strømgaard

Signe Strømgaard har et godt øje for lækre designs til børn og kvinder. Og hun er rigtigt god til at finde designs, der klæder mange forskelige kvindekroppe.

Meja
Sanne Bjerregaard
Sigga
Sanne Bjerregaard

Sanne designer lækker, feminin strik til piger og kvinder - og små skønne ting til drengene. Der er altid kælet for detaljerne, og hver en maske vender som den skal. Sanne leger ofte med struktur i strik, så du vil som regel finde smukke snoninger eller et fint hulmønster i hendes modeller.

Bella
Charlotte Kaae
Rocky
Charlotte Kaae

Charlotte er en uudtømmelig kilde til spændende, sprudlende og ikke mindst farverige design. Hun elsker at lege med farver i sine designs og laver nogen gange det, vi andre ikke tør - og så ser det supergodt ud.

Oscilla
Sidsel Sangild
Fagus
Sidsel Sangild

Sidsel er så absolut en hæklehaj, og hun skaber de mest fantastiske ting med sine hæklenåle. Hendes design er moderne og nutidige, og så er hun utroligt dygtig til at bruge alle mulige hækleteknikker i sine designs: Har du f.eks. prøvet at hækle snoninger?

Spectra
Karen S. Lauger
Kaprifolie
Karen S. Lauger

Karen er fantastisk til at få flerfarvestrik, hulmønster og snoninger til at se yderst elegant ud i sine designs. Hver enkelt snoning og hulmønster er gennemtænkt, så de danner elegante detaljer på det strikkede.

Tindra
Mathilde Nørgaard
Cedrus
Mathilde Nørgaard

Ung og talentfuld strikkedesigner, som vi glæder os til at se mere fra.

Alvi
Hanne Pjedsted
Alisterus
Hanne Pjedsted

Hanne har en sikker pind, hvad angår klassisk, nordisk strikdesign. Detaljerne er i orden, og modellerne velsidddende. Hanne en særlig forkærlighed for at designe børnmodeller i Arwetta Classic - det er opskrifter, vi ved bliver brugt flittigt.

Blue
Luise Bjerre
Digitalis
Luise Bjerre

Luise er vokset op omgivet af garn og stof og har altid leget med det. I dag designer hun strik med stor opmærksomhed på detaljerne og med en særlig forkærlighed for at designe huer. Alt er gennemprøvet i Luises designs: Kanter, størrelser, mønstre og pasform.

Bark
Stine Gudmand-Høyer
Mynte
Stine Gudmand-Høyer

Stines designs er ofte lidt skæve. Stine følger sjældent "reglerne" for, hvad man kan gøre i strik eller hækling. Hun prøver en masse ideer af, og det resulterer i sjove, finurlige og meget anvendelige, små designs.

Tranum
Janne Højfeldt
Slettestrand
Janne Højfeldt
Hortensia
Nanna Gudmand-Høyer
Robotto
Nanna Gudmand-Høyer

Jeg overtog Filcolana i 2009, og noget af det sjoveste i mit arbejde er samarbejdet med alle Filcolanas dygtige designere. Jeg elsker at se, hvad de får ud af det, når jeg laver nye farver eller helt nye garner.

Stjerne
Katrine Wohllebe
Selma
Katrine Wohllebe

Katrines designs er altid fulde af små, fine detaljer - og tit og ofte er der leget med spændende strikketeknikker.

Colias
Gitte Kristensen
Mathilde
Malene Dohn
Clara-Sofie
Malene Dohn

Malene lavede en række designs for Filcolana lige omkring årtusindeskiftet. Mange af dem er stadigt meget populære hos vores forhandlere, og enkelte er blevet klassikere: Rigtigt mange strikkere har f.eks. strikket en djævlehue efter Malenes anvisninger.

Trille
Vibeke Warthoe
Knas
Vibeke Warthoe
Sabelina
Lise Harder
Agervang
Lise Harder

Sider