Et nyt, skønt garn

Vores nye garn Pernilla er 3-trådet kamgarnsspundet garn, spundet af fyldig peruviansk højlandsuld. Det er den samme uld vores "Peruvian Highland Wool" er spundet af, og garnet er dermed en tyndere version af dette garn. Garnet er særligt godt til alt det samme som vores Peruvian Highland Wool: Snoninger, strukturmønstre og ikke mindst flerfarvestrik og -hækling.

Garnet kommer i handlen i løbet af uge 50. Vi opdaterer forhandlerlisten, så snart vi begynder at sende garnet ud til vores forhandlere.

 

 

Nyheder

en vintageinspireret kortærmet bluse
Rachel Søgaard

Skøn vintageinspireret kortærmet bluse med et elegant hulmønster på ryggen.

en hue i flerfavestrik
Signe Strømgaard

Der findes ikke noget bedre end at strikke med 2 farver i et lækkert garn som Pernilla, der egner sig så perfekt til det. Strikningen er en fornøjelse, og resultatet bliver så utroligt ensartet og fint.

en fin, enkel sweater
Janne Højfeldt

Klassisk, let og enkel sweater, med raglanærmer og bådformet hals. Blusen har en snoning ved raglanærmerne og 2-farvede rib kanter, der giver fine detaljer. Blusen er strikket i en tråd af hhv. New Zealand lammeuld og Tilia. Blandingen gør blusen let og luftig, og super blød.

en monteringsfri cardigan i tykt garn
Hanna Maciejewska

Lavinia er en dejlig og varm cardigan, der er hurtig at strikke i det lækre, tykke Naturgarn.
Lavinia er designet til at blive strikket ud i et, helt uden efterfølgende sammensyning.

en bluse med struktur
Janne Højfeldt

Det fine strukturmønster er inspirationen fra fra mange og lange gåture ved Slettestrand. ”Slettestrand” er en klassisk bluse der ”smyger sig” om kroppen i bløde bølger.

en klassisk, tynd herresweater
Hanne Pjedsted

En klassisk, tynd herresweater med raglanærmer og et lille tvist: En lille rustrød kant langs opslagningen forneden og på ærmerne. Det ensfarvet bærestykke understreger herrernes bredde skuldre.

en cardigan i skønne farver
Charlotte Kaae

Trøjen er inspireret af gamle, mexicanske tæpper og mønstre fra Aztekerriget. Den eksploderer i et festligt farvevalg på lys bund og skaber glæde, både når den strikkes, og efterfølgende når den bæres. Aiyana betyder evig blomst.

en børnesweater med snoninger
Rachel Søgaard

En helt klassisk aransweater til børn. Strik den i den klassiske råhvide, eller sæt lidt mere kulør på.

en slouchy hue med striber
Signe Strømgaard

En enkel slouchy vinterhue til børn og voksne. Den kan strikkes med eller uden striber i en eller flere af den mange smukke farver Indiecita.

et stort enkelt sjal med hulmønster
Hanna Maciejewska

”Daria” er et stort, trekantet sjal strikket i tre farver. Designet kombinerer retstrik og et enkelt hulmønster, som er nemt at lære udenad.

en hæklet jakke med sjalskrave
Sys Fredens

Andesite er en super flot, klassisk elegant, hæklet jakke. Jakken er taljeret med ind-og udtagninger i sidesømmene. Jakken kan bruges løs, med et bælte, eller der kan hækles en trense i forkanten til knaphul, så den kan lukkes med en knap.

en stor, vamset sweater med snoninger
Rachel Søgaard

En stor, vamset sweater, strikket i det bløde Naturgarn og med en tynd tråd Tilia kidmohair for at give en fin farvenuance. Mange andre sammensætninger end den her valgte kunne give en fin effekt. Prøv fx med klar gul kidmohair på grå uld eller hvid kidmohair på rosa uld.

en ærmeløs top med strukturmønster
Rachel Søgaard

En fin, vintageinspireret top med et elegant, lille strukturmønster.

Pernilla er 3-trådet kamgarnsspundet garn, spundet af fyldig peruviansk højlandsuld. Det er den samme uld vores "Peruvian Highland Wool" er spundet af, og garnet er dermed en tyndere version af dette garn. Garnet er særligt godt til alt det samme som vores Peruvian Highland Wool: Snoninger, strukturmønstre og ikke mindst flerfarvestrik og -hækling.

Pernilla fås i 22 farver.